Turftreiers van AVV America

AVV America feliciteert het prinselijk gezelschap van de Turftreiers:Prins Martijn I en adjudanten Gerrie en Mart, alle drie actief bij onze Veteranen.

Ook feliciteren we het boerengezelschap van 2024: Lid Boy van Heijster met zijn partner Dorrie van Heijster-Stevens.

Verder werd tijdens het prinsenbal/verlovingsbal bekendgemaakt dat de Orde van Verdinste, d’n Turftreier, dit jaar uitgereikt wordt aan Leo Ummenthun, de voorzitter van AVV America. Leo ontvangt deze orde als waardering voor zijn jarenlange inzet voor de Americaanse gemeenschap. Zijn inzet hebben wij als voetbalclub ook al mogen ervaren, met zijn voorzitterschap en actieve rol in de verbouwing van onze accommodatie. Leo, van harte gefeliciteerd!

Wij wensen het prinselijk gezelschap, het boerengezelschap en alle Turftreiers een mooie carnaval toe!