Eric Driessen nieuwe trainer America 1

Een tijdje terug heeft Mikel Heumassej aangegeven een nieuwe uitdaging te hebben gevonden als trainer, en dus te stoppen als selectietrainer van AVV America. Na deze kennisgeving zijn we op zoek gegaan naar een geschikte vervanger voor Mikel. Zoals jullie weten zijn we eerst in gesprek gegaan met de spelers, over hoe zij het volgende seizoen zien. Gezamenlijk zijn we tot het besluit gekomen om de uitdaging te zoeken in de 4e klasse van de reservecompetitie. Dit wetende, zijn de gesprekken begonnen met de sollicitanten.
We zijn verheugd jullie mede te delen dat we er in geslaagd zijn om een geschikte selectietrainer te vinden voor het seizoen 2021-2022. Deze hebben we gevonden in de persoon van Eric Driessen.  Eric, afkomstig uit Melderslo, is momenteel nog bezig met zijn laatste seizoen bij het 2e selectie elftal van Sparta ’18. Ondanks dat het 1e elftal van AVV het volgende seizoen in de reserveklasse uitkomt, is Eric net zo gemotiveerd om er een succesvol seizoen van te maken.
Wij wensen Eric veel succes met zijn aanstelling als selectietrainer van AVV America!