100 jaar AVV America

Bestuur AVV America heeft besloten om het jubileumweekend ter ere van ons 100-jarig bestaan geen doorgang te laten vinden in het geplande weekend van 19-20-21 juni.

Hoewel de huidige maatregelen van de overheid een dergelijk evenement na 1 juni (vooralsnog) toelaten, is de onzekerheid over verlenging van deze maatregel en de korte tijd na 1 juni om alles georganiseerd te krijgen voor het bestuur reden geweest om het weekend niet door te laten gaan. Bovendien heeft het bestuur zich afgevraagd of het überhaupt de goede tijd is om een groot feest te organiseren gezien alles wat er op dit moment om ons heen gebeurt.

Het bestuur gaat in overleg met de commissie 100-jaar AVV America om te kijken hoe en wanneer we in seizoen 2020 / 2021 ons 100-jarig jubileum gaan vieren die past bij de mijlpaal die we als AVV America op 20 juni 2020 gaan bereiken!