AVV America bestaat 100 jaar‼️

Momenteel zouden we nu drie dagen lang feest hebben om dit fantastisch jubileum te vieren, helaas is dit vanwege de huidige omstandigheden niet mogelijk. Het feest wordt verplaatst ( datum volgt ) maar de vreugde, het feest & de trots zal niet minder zijn.
Het is best uniek als een voetbalclub het 100 jarig bestaan haalt en dit dus kan vieren. Dit komt puur door al onze hardwerkende vrijwilligers van de afgelopen 100 jaar die er altijd alles aan gedaan hebben om sportpark Erica te laten leven en bloeien! En wat te denken van al onze sponsoren die AVV America een warm hart toedragen!
Grote dank voor al hun inzet & bijdrage!

Heb je zelf nog leuke foto’s, anekdotes, items etc? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar evenementen@avvamerica.nl. We hopen elkaar weer zo snel mogelijk te zien op sportpark Erica.